Dufon Antisztatikus Bt.

Dufon Europe Bt. 1995-ben, marketing és import tevékenységi körökkel alakult meg. A vállalkozás munkájához tartozott egy angol cég, Meech Static Eliminators Ltd képviselete is, amely közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik az elektrosztatikus feltöltődést kiküszöbölő berendezések forgalmazásában világszerte. Ilyen beredezések az ionizáló pisztolyok, vagy más néven ionizátorok, ionizáló levegőfüggönyök, ionizáló felülettisztítók, melyek nagy hatékonysággal portalanítják a sztatikusan feltöltődött felületeket. A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

Sztatikus feltöltődéssel kapcsolatos problémákra
működő megoldások több mint 50 év tapasztalatával!

A vállalkozás sikerének eredménye lett Dufon Antisztatikus Bt megalapítása 2003-ban, amely első sorban Meech termékeit népszerűsítette. 2003 óta kibővítettük tevékenységi körünket további cégek termékeinek képviseletével, így Dufon Antisztatikus Bt. a CR Clarke, Enercon cégek Magyarország kizárólagos forgalmazója lett.

A Dufon magyar ügyfelei közé

  • fóliagyártók,
  • akkumulátor gyártók,
  • nyomdák,
  • csomagolóanyag gyártók,
  • papírgyárak,
  • műanyaggyártók,
  • gyógyszergyárak,
  • elektromos ipari cégek
  • és autó alkatrészgyártók sorolhatók.

Dufon elkötelezett csapata készen áll, hogy megoldja sztatikus elektromossággal kapcsolatos problémáit ugyanúgy, mint ahogy segítségére leszünk ha műanyag hajlításról, vákuum formázásról, korona kezelésről vagy levegő tisztításról legyen is szó.

1. Antisztatizáló termékeink erőteljes és pontos elektrosztatikus feltöltődés megszűntető eredményeket tudnak felmutatni mind az ipari, mind pedig a tiszta szobák környezetében.

2. Az innovatív sűrített levegővel működő termékek energiatakarékosan hűtik és szárítják a legyártott termékeket.

3. Felülettisztító rendszereink segítik a termelékenység növekedését, valamint a végtermék minőségének emelését.

4. Levegőkésekkel üzemelő JetStream berendezéseink pedig fantasztikus tisztító és szárító teljesítményt ajánlanak.

Meech másodjára nyeri el az Angol Királynő Díját

Az 1981-ben alakult Meech International Kft az ipari eljárások széles skálájához tervez, gyárt és szállít berendezéseket világszerte. Meech termékei közé tartoznak a speciális, sztatikus feltöltődést kontroláló nagyfeszültségű berendezések, illetve a 2 és 3 dimenziós tárgyakon lerakódott szennyeződések eltávolítását hivatott rendszerek.


Meech immár másodjára nyeri el az angol „Királynő Díját” kiemelkedő export értékesítéséért, 2008 óta tartó folyamatos üzleti növekedéséért, továbbá 63%-os tengerentúli terjeszkedéséért. A siker hajtóerejét az értékesítési tevékenység azon földrajzi és piac szegmensek felé irányuló összpontosított stratégiája jelenti, ahol Meech termékei a versenytársak termékeitől megkülönböztethetőek, illetve ahol a vállalkozás ügyfélkapcsolatot építhet.

Meech másodjára nyeri el az Angol Királynő Díját -

Meech - ESD védelem és elektrosztatikus töltés semlegesítés, generálás

A Meech megoldásokat kínál négy alapvető területve, amely közül meindegyik mögött képzett és tapasztalt technikai csapatunk áll:


- Elktrosztatikus védelem. Ipari és tisztaszoba területek elektosztatikus felügyelete, megcélozva az elektrosztatikus kisülés (ESD) és az elektrosztatikus vonzás (ESA) problémakörét Antisztatizáló berendezések

- Sűrített levegős eszközök. Sűrített levegős rendszerek és ipari energia megtakarító berendezések jelentős zajcsökkentéssel hűtésre, szállításra és szárításra. Sűrített levegős berendezések

- Felülettisztítás. felülettisztító rendszerek folytonos műanyag vagy papír felületre, a fokozott minőségért és termelékenységért. Ionizáló, ionizációs felülettisztítók

- ESD. Az elektronikaipar, illetve a tiszta szobák szigorú követelményeinek teljesítése. Az ESD elektrosztatikus kisülésről, mint jelenségről bővebben olvashat ezen az aloldalon: ESD elektrosztatikus kisülés


Az 1907-ben alapított Meech világhírnevet szerzett a magas minőségű műszaki elektronikában nyújtott minőségéért. Az elmúlt 40 évben ez elektrosztatikus felügyeleti megoldásokra szakosodott. Ettől kezdve két célt tartunk szem előtt: a legjobb minőségű termékeket, valamint ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálását.

Eredeti, angol nyelvű weboldal: Meech

Garanciális feltételek / Guarantee [ENG]

DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba