Felületi súlymérő rendszerek

A felületi súlymérő rendszert a minőség-ellenőrzési folyamat után telepítik. A bevonó rendszerekben a helyes anyagfelhasználás kiszámításához meg kell mérni mind a szubsztrátumot a folyamat előtt, mind a bevont terméket a folyamat után.

FUNCTION

Based on ultrasound technology, the surface weight of a running web is accurately determined online and contactlessly. The detection of the surface weight is performed either with the aid of a traversing sensor head or, alternatively, with fixed sensor heads across the entire width of the web for 100% profile measurement. In addition, the thickness can also be calculated by entering the material-specific density.

AREA OF USE

ELTIM surface weight measurement systems are used predominantly in flat extrusion and coating systems.

APPLICATION

A surface weight measurement system is normally installed after a process for quality control. In coating systems, in order to calculate the correct material application it is necessary to measure both the substrate before the process and the coated product after the process.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Árajánlat az alábbi linken történő regisztrációt követően küld ki E+L központja


ERHARDT+LEIMER informáci/árajánlat kérés
DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba