Elektrosztatikusságot generáló Berendezés

A Static Generation ellenőrzött statikus töltést hoz létre egy nem vezető anyagon, amely lehetővé teszi az átmeneti tapadást az ellentétes polaritású töltésekkel rendelkező felületek között. Nagy egyenfeszültséget (akár 50 kV-ig) állítanak elő biztonságosan, amelyet egy statikus generátor rúdra vezetnek, ahol a megfelelően kialakított emittercsapok egy sorához csatlakoztatják, hogy „koronát” hozzanak létre. Az egyenfeszültség lehet pozitív vagy negatív. Az emittertüskéket egy földelt felület közvetlen közelében kell elhelyezni, vagy a nagyobb hatás érdekében egy olyan generátor rudat, amelynek emittertüskéi ellentétes polaritásúak. A kötendő anyag(ok) a „koronába” kerül(nek), ami a földelt felülethez vagy a másik anyaghoz való kötést eredményezi.

Ha bármilyen kérdése van a statikus generáló/statikus töltőberendezéseinkkel kapcsolatban, kérjük, hívja központi irodánkat a +44(0)1993 706700 telefonszámon, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

 

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba