RB Ionizátor Berendezés

A veszélyes helyeket (néha rövidítve: HazLoc) olyan helyként határozzák meg, ahol tűz- vagy robbanásveszély állhat fenn a levegőben lévő gyúlékony gázok, gyúlékony folyadékokból keletkező gőzök, éghető folyadékokból keletkező gőzök, éghető porok vagy gyúlékony szálak/szálak miatt, amelyek elegendő mennyiségben vannak jelen ahhoz, hogy robbanásveszélyes vagy gyúlékony keverékeket hozzanak létre. Az ilyen minősített helyekre telepítendő elektromos berendezéseket speciálisan kell megtervezni és tesztelni, hogy biztosítsák, hogy azok nem indítanak el robbanást az íves érintkezések vagy a berendezés magas felületi hőmérséklete miatt. A Meech EX termékcsalád minden termékét úgy tesztelték, hogy megfeleljen ezeknek a különleges követelményeknek.

Ha bármilyen kérdése van az EX ionizáló berendezésekkel vagy más statikus töltésszabályozó termékekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba