DC Ionizátor Berendezés

Az egyenáramú technológia lehetővé teszi a frekvencia és az ionegyensúly (a pozitív és negatív ionok relatív aránya) szabályozását. A hálózati feszültséget magasfeszültséggé alakítják át, amely pozitív és negatív kimenetekre oszlik, és külön erre a célra szolgáló emitterekhez csatlakozik. A pozitív és negatív ionok váltakozó felhője a kiválasztott frekvenciabeállításnak megfelelően (0,5 és 20 Hz között) keletkezik. Az alacsonyabb frekvenciák lehetővé teszik a nyugodt levegőben a nagyobb távolságra történő ionizációt, míg az egyensúlyszabályozó lehetővé teszi az ionkibocsátás beállítását a céltárgy töltéspolaritásához.

Ha bármilyen kérdése van egyenáramú ionizáló berendezéseinkkel kapcsolatban, kérjük, hívja központi irodánkat a +44(0)1993 706700 telefonszámon, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba