Hyperion sorozat

Sztatikus feltöltődés Irányítása

Az ionizátor rudak és tápegységek Hyperion sorozata Meech ipari elektrosztatikus feltöltődést kezelő forradalmasított újdonsága.

Az ipari sztatikus elektromosság kezelés területén a Hyperion sorozat kimagasló műszaki szintjét mérnökeink, képviselőink valamint végfelhasználó ügyfeleink közös fejlesztésének köszönhető.

A sorozat fejlesztésének eredménye a kulcs fontosságú Ion Figyelő Technológia, a szegecstisztító riasztás, az állítható kimenő feszültség, frekvencia és egyensúly.

Hyperion sorozat -
Hyperion 936 ionizáló fúvó

Hyperion 936 ionizáló fúvó

Termékcsalád: Hyperion sorozat


Termékkód: A936 A Hyperion 936IPS fúvó a 935-ös fúvót váltja fel, és a Hyperion család legújabb tagja, amely nagy területen hatékony, nagy hatótávolságú ionizációt biztosít. Sokoldalúságának köszönhetően az iparágak széles skáláján alkalmazható, például ott, ahol háromdimenziós tárgyak ionizálására van szükség egy szállítószalagon vagy egy gyűjtőedényben. A 936 Blower egy ionizáló fejből és egy integrált ventilátorrendszerből áll. Az ionizált levegő nagy térfogatú áramlását a készülék szájánál lévő ionizáló fejen keresztül fúvott levegővel állítják elő. Az ionizálásról a 924IPS rúd gondoskodik, amely akár 1200 mm-es működési tartományt generál. A Hyperion termékcsalád részeként a 936IPS ugyanazt a 4 tűs M8-as csatlakozót használja, mint a többi Hyperion termék, köztük a 924IPS, 960IPS és 971IPS. Az OEM ügyfelek a fúvót közvetlenül a saját 24 V-os tápegységükről is táplálhatják. A végfelhasználók inkább a Meech-től vásárolhatnak 24V-os kapcsolóüzemű tápegységet. A 936-os fúvó rendelkezik a Hyperion termékektől elvárható összes beállítási és felügyeleti lehetőséggel. Teljesen BarMaster kompatibilis, a kimenet beállítható a különösen nehéz alkalmazásokhoz. A 936IPS-be integrált 924IPS az első Hyperion rúd, amely állítható kimeneti feszültséggel rendelkezik. Ez a funkció nagyon érzékeny alkalmazásokban, például tisztaszobai környezetben hasznos, és teljes ellenőrzést biztosít a kimenet felett.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a Hyperion Távolság Érzékelő Hyperion 971IPS rúdhoz termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba