AC Ionizátor Berendezés

A normál 110/240V-os, 50/60Hz-es hálózati váltakozó áramot egy speciális transzformátorral tipikusan 7kV-os váltakozó feszültségre növelik. Ezt a nagyfeszültséget egy árnyékolt HV-kábel viszi a statikus feszültségeliminátorhoz, ahol egy sor emittercsaphoz csatlakozik. Ez nagy energiájú ionfelhőt hoz létre, amelyben nagyon sok pozitív és negatív ion keletkezik. Ahogy a váltakozó áramkör változik, pozitív vagy negatív ionok keletkeznek, megközelítőleg azonos mennyiségben. Az ionfelhő közelében elhaladó, statikusan töltött, bármelyik polaritású felület gyorsan semlegesül.

Ha bármilyen kérdése van AC ionizáló berendezésünkkel vagy más statikus feszültségcsökkentő és statikus feszültség megszüntető termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, hívja központi irodánkat a +44(0)1993 706700 telefonszámon, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba