Mérőműszerek

A Meech mérőberendezések választékát úgy tervezték, hogy pontos méréseket biztosítson az elektromos töltésekről, a teljesítményről (mind AC, mind DC) és a felületi ellenállásról. Ezek a kézi eszközök könnyen kezelhetők és létfontosságúak a statikus szabályozási problémák diagnosztizálásához.

Ha bármilyen kérdése van statikus mérőberendezéseinkkel kapcsolatban, kérjük, hívja központi irodánkat a +44(0)1993 706700 telefonszámon, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a Meech Tesztelőkészlet – 983v2 & 984v2 Termékek termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba