Ionizáló

A Meech ionizáló JetStream légkést egy nagynyomású ventilátoregység hajtja, amely a levegőt az egyedi „Tear Drop” profilú gyűjtőcsőhöz/csatornákhoz juttatja. A JetStreamben alkalmazott egyedülálló technológia, amely a legkülönfélébb alkalmazásokban használható, kiemelkedő energiahatékonysággal párosulva biztosítja a végső teljesítményt. Ez a változat Meech ionizációval van ellátva, ami elengedhetetlen az optimális tisztítási teljesítményhez.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a JetStream Ionising Air Knife System termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba