Érintés mentes Web Tisztító

Meech Érintésmentes Web Tisztítói ki kiküszöbölik a felületi karcolást illetve károkat. Az ívfeszülést illetve ívfutást nem befolyásolja.

Meech Érintésmentes Web Tisztítói alkalmasak mind egy oldalú, mind pedig kétoldalú tisztításra.

CyClean-R™ Mid Web Non-Contact Web Cleaning System

CyClean-R™ Mid Web Non-Contact Web Cleaning System

Termékcsalád: Érintés mentes Web Tisztító


Termékkód: CyClean-R Mid A CyClean-R a rendkívül népszerű CyClean érintésmentes szövegtisztító termékcsaládunk bővítése. A CyClean-R-t úgy terveztük, hogy megfeleljen a piacon egy olyan fejlett szövegtisztító rendszer iránti igénynek, amely a henger körül elhelyezkedő szövedékre is alkalmazható. Ezáltal a CyClean-R ideális számos alkalmazásban, különösen az alacsony feszültségű szövedékkel rendelkező alkalmazásokban. A CyClean-R speciális megoldást kínál az alacsony feszültségű szövedék tisztítására. A CyClean-R-t úgy tervezték, hogy a hengerre helyezhető legyen, ahol a legnagyobb a szövedék feszültsége, így megkerüli az alacsony feszültséggel járó problémákat, és mégis kiváló felülettisztítást biztosít. A fejlett számítási áramlástani technikával kidolgozott CyClean tisztítási technikát alkalmazza, miközben az alacsony feszültségű szövedékek okozta kihívásokat a hengeren történő tisztítással megkerüli. A készüléket a legújabb Hyperion 924IPS rudakkal szállítjuk, amelyek iparágvezető statikai eltávolítást kínálnak. A CyClean-R egyoldalas tisztítórendszerként kapható, de opcionálisan kétoldalas tisztító konfigurációban is felajánlható. A CyClean-R következetesen eltávolítja a száraz, nem kötött szennyeződéseket a szövedék felületéről (a részecskék eltávolítása 0,5 mikronig elérhető). A CyClean-R középméretű szövedékekhez (200 mm – 699 mm) jelenleg fix rendszerben, felülről vagy végről történő adagolással kapható. Ha nem biztos abban, hogy melyik rendszer lenne a legjobb az Ön számára, kérjük, forduljon tanácsért ipari szakértőinkhez.
CyClean-R™ Narrow Web Non-Contact Web Cleaning System

CyClean-R™ Narrow Web Non-Contact Web Cleaning System

Termékcsalád: Érintés mentes Web Tisztító


Termékkód: CyClean-R Narrow A CyClean-R a rendkívül népszerű CyClean érintésmentes szövegtisztító termékcsaládunk bővítése. A CyClean-R-t úgy terveztük, hogy megfeleljen a piacon egy olyan fejlett szövegtisztító rendszer iránti igénynek, amely a henger körül elhelyezkedő szövedékre is alkalmazható. Ezáltal a CyClean-R ideális számos alkalmazásban, különösen az alacsony feszültségű szövedékkel rendelkező alkalmazásokban. A CyClean-R speciális megoldást kínál az alacsony feszültségű szövedék tisztítására. A CyClean-R-t úgy tervezték, hogy a hengerre helyezhető legyen, ahol a legnagyobb a szövedék feszültsége, így megkerüli az alacsony feszültséggel járó problémákat, és mégis kiváló felülettisztítást biztosít. A fejlett számítási áramlástani technikával kidolgozott CyClean tisztítási technikát alkalmazza, miközben az alacsony feszültségű szövedékek okozta kihívásokat a hengeren történő tisztítással megkerüli. A készüléket a legújabb Hyperion 924IPS rudakkal szállítjuk, amelyek iparágvezető statikai eltávolítást kínálnak. A CyClean-R egyoldalas tisztítórendszerként kapható, de opcionálisan kétoldalas tisztító konfigurációban is felajánlható. A CyClean-R következetesen eltávolítja a száraz, nem kötött szennyeződéseket a papírszalag felületéről (a részecskék eltávolítása 0,5 mikronig elérhető). A CyClean-R keskeny szövedékekhez (200 mm – 699 mm) három „nyitási opcióval” kapható: fix rendszer, kézi emelőnyílás vagy kézi billenőnyílás. Ez lehetővé teszi, hogy az alkalmazásnak, a telepítésnek és a költségvetésnek leginkább megfelelő rendszert válasszon. Ha nem biztos abban, hogy melyik rendszer lenne a legmegfelelőbb az Ön számára, kérjük, forduljon tanácsért iparági szakértőinkhez
CyClean-R™ Wide Web Non-Contact Web Cleaning System

CyClean-R™ Wide Web Non-Contact Web Cleaning System

Termékcsalád: Érintés mentes Web Tisztító


Termékkód: CyClean-R Wide A CyClean-R a rendkívül népszerű CyClean érintésmentes szövegtisztító termékcsaládunk bővítése. A CyClean-R-t úgy terveztük, hogy megfeleljen a piacon egy olyan fejlett szövegtisztító rendszer iránti igénynek, amely a henger körül elhelyezkedő szövedékre is alkalmazható. Ezáltal a CyClean-R ideális számos alkalmazásban, különösen az alacsony feszültségű szövedékkel rendelkező alkalmazásokban. A CyClean-R speciális megoldást kínál az alacsony feszültségű szövedék tisztítására. A CyClean-R-t úgy tervezték, hogy a hengerre helyezhető legyen, ahol a legnagyobb a szövedék feszültsége, így megkerüli az alacsony feszültséggel járó problémákat, és mégis kiváló felülettisztítást biztosít. A fejlett számítási áramlástani technikával kidolgozott CyClean tisztítási technikát alkalmazza, miközben az alacsony feszültségű szövedékek okozta kihívásokat a hengeren történő tisztítással megkerüli. A készüléket a legújabb Hyperion 924IPS rudakkal szállítjuk, amelyek iparágvezető statikai eltávolítást kínálnak. A CyClean-R egyoldalas tisztítórendszerként kapható, de opcionálisan kétoldalas tisztító konfigurációban is felajánlható. A CyClean-R következetesen eltávolítja a száraz, nem kötött szennyeződéseket a szövedék felületéről (a részecskék eltávolítása 0,5 mikronig elérhető). A CyClean-R széles szövedékhez (200 mm – 699 mm) kétféle változatban kapható: fix rendszerrel vagy pneumatikus billenőnyílással. Így Ön kiválaszthatja az alkalmazásnak, a telepítésnek és a költségvetésnek leginkább megfelelő rendszert. A CyClean-R for wide web erősségének biztosítása érdekében a kialakításba egy carapace-t vezettek be, amely javítja a szerkezet merevségét a jobb teljesítmény érdekében. Ha nem biztos abban, hogy melyik rendszer lenne a legmegfelelőbb az Ön számára, kérjük, forduljon tanácsért ipari szakértőinkhez.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a CyClean-R™ Wide Web Non-Contact Web Cleaning System termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba