Hatékony levegőfelhasználó Sorozat

Meech Légtechnológia Hatékony Levegőfelhasználó sorozatát a már meglévő sűrített levegő ellátó hatékony működéséhez terveztük. A sorozatban találhatóak levegőerősítők, amelyek a környező levegőt felhasználva intenzív légáramlatot képeznek. A sűrített levegő felhasználás több, mint 70 %-os megtakarítását érhetjük el használatával, ezáltal a költségeket nagyban visszaszorítjuk.

A Hatékony Levegőfelhasználó Sorozat költségtakarékos, könnyű üzembehelyezés jellemzi a termékeket és gyakorlatilag karbantartás mentesek. Minden termék jelentősen csökkenti a zajt a hagyományos sűrített levegő forrásokkal szemben.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a Energy Saving Safety Nozzle termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.



DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba