Vortex Hűtő Sorozat

Meech Légtechnológia Vortex Hűtő Sorozata Vortex Cső technológiáját, mint hideg levegőforrást használ fel az ipari eljárások széles skálájában. A sorozatban találhatóak Kapcsolótábla Hűtők, amelyek elektromos szekrények / fülkék hűtésére, Hűtő Pisztolyok helyi hűtésre, illetve a Vortex Csövek termék vagy gépek hűtésére hivatottak.

Mivel a Vortex cső kizárólag sűrített levegővel működik, a hagyományos hűtő eljárásokkal szemben ezért egy sor előnnyel rendelkezik. A változatos felhasználás és méretei mellett nincs mozgó alkatrésze, nem használ áramot és karbantartást egyáltalán nem igényel.

Információ, árajánlat kérés

Amennyiben a Vortex cső termékünkkel kapcsolatban további kérdése lenne, szeretne érdeklődni az aktuális árról, vagy további információra van szüksége, kérem írjon, keressen bennünket, és egy munkanaon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.DUFON Antisztatikus Bt.

A portalanítás és sztatikus felületvédelem kiemelt fontosságú területek a műanyag és nyomda iparban egyaránt. A MEECH cég által kinált ionizációs levegő függőnyök, vagy akár mobil ionizáló pisztolyok, ionizátorok kiemelkedő teljesítménnyel biztosítják az Ön számára is a maximális hatékonyságot és selejtszám csökkenést!

DUFON

Budapest, Gábor László utca 2 térkép

Nigel Taylor (magyar, angol) : +36 (30) 280-3334
Taylor Renáta (magyar, angol) : +36 (30) 343-8623

Lépjen velünk kapcsolatba