JetStream ionizátor levegőkés

Meech JetStream ionizátor levegőkés rendszere több egy egyszerű berendezésnél. Világelső a szennyeződés eltávolítás terén. Széleskörű, kis és nagy méretű felhasználási lehetőségeket kínál. JetStream egyedülálló tervezése, hosszú élettartama fontos előnyöket jelent Önnek, hogy befektetéséből valóban a maximumot tudja kihozni.

Autoipar – Műanyag alkatrészek és karosszéria elemek

Elsődleges cél a szennyeződés (por, forgács) eltávolítása a festés minőségének javítása, illetve a minőség-ellenőrzés „első körében megfelelt” cím elérése érdekében. 

Műanyag - JetStream ionizátor levegőkés rendszerét műanyag lökhárítók, oldalsó tükrök, spoilerek festésénél használják ügyfeleink. JetStream rendszerei egészen 50%-os javulást hoztak sok Tier 1 besorolású beszállítónál.

Karosszéria elemek - JetStream ionizátor levegőkés rendszere a karosszéria elemek festésénél nyújt első osztályú minőséget energia takarékosan, alacsony karbantartói költségekkel kiváltva a strucctollas illetve sűrített levegős rendszereket.

Üdítő/Étel pléh dobozok

Hagyományos tisztító eljárás során feltöltés előtt steril folyadékkal tisztítják ki a dobozokat. Ez az eljárás igen költséges, mivel nagy mennyiségű folyadék újrahasznosítását igényli. JetStream steril, ionizált levegője ugyanazt az eredményt éri el, miközben az Ön energiájával takarékosan bánik.

Műanyag alkatrészek – Festése és nyomtatása

Festés – Magas minőségű festett termékeket csak akkor kapunk, ha sztatikus elektromosság mentes illetve szennyeződésmentes felületre kerül a festék. Ezt könnyen elérhetjük JetStream ionizátor levegőkés rendszerével.

Nyomtatás – A porszennyeződés gyér minőséget, magas selejtszámot és gyakori üzemleállást okoz. A JetStream ionizáló levegőkés rendszere megszűnteti a porszennyeződést, nő a termelékenység, csökken a selejtszám.

Üveg – Autóipari üveg és síküveggyártás

Autóipar – Gépjármű üveggyártásánál két üvegívet illesztenek egymáshoz, ezért mielőtt a két ív összeér minél kisebb mértékű szennyeződés elérése a cél. Az üvegipar minőségellenőrzési normái nagyon szigorúak, így a selejtráta magas, amennyiben nem sikerül megszűntetni a szennyeződést. JetStream ionizátor levegőkés rendszere megtisztítja az üvegfelületet, első körben megfelelt minőségben kerülnek legyártásra az üvegelemek. 

Síküveg –Az építészeti, sík és plazma üveggyártó iparban számos elégedett JetStream felhasználónk van. A vágott üveget szállításhoz előkészítve egymás tetejére szokták rakodni, a sérülések megelőzésére az üvegívek közé port szórnak, ez segíti a rakodást is. A problémát az üvegvágás során visszamaradt üvegszilánkok okozzák, melyek sorozatos sérülést eredményeznek, amennyiben azok a felszínen maradnak.

JetStream rendszere tökéletesen letisztítja a felületet, melyre azután egyenletesen lehet a port felvinni. JetStream-mel az üvegfelület letisztítható bármilyen bevonat felvitele előtt is.

JetStream levegőkés rendszer a zöldségtermesztésnél

A zöldségtermesztők zöldségeiket csomagolás előtt lemossák. JetStream rendszere megszárítja a zöldségeket, hogy a visszamaradt nedvesség ne okozza az alábbi problémákat:
- Pontatlan csomagolási súly 
- Termék elszíneződés - ha a termék nedvesen kerül csomagolásra, hamarabb elszíneződik és a vásárlók inkább más csomagolású terméket vesznek meg, amelyben szép az áru
- Csökkent felhasználhatóság – a nedves termék hamarabb megromlik, eladhatatlanná válik.

JetStream levegőkés rendszer műanyagok extrudálásánál

Extrudált termékeket vízkádban hűtenek mielőtt azokat méretrevágják, megformázzák, csomagolják. A víz eltávolítása elengedhetetlen, egyrész a csomagolás, másrészt a víztakarékosság miatt. Nagy általánosságban a gyártók sűrített levegővel szárítanak, melyek előállítása nagyon költséges.

JetSream levegőkés rendszere kiváltja a meglévő rendszereket magasabb minőségi normával, alacsony működtetési költségek mellett. Több extrudálósorral rendelkező gyárakban egy JetStream rendszerrel több levegőkéssel, számos gyártósor lefedhető.

JetStream levegőkés rendszer a műanyag palackok gyártásánál

JetStream levegőkés rendszere eltávolítja a vízet:
- A dobozok aljáról – a vonalkódok, cikkszámok nyomtatásához.
- Címkézendő területekről – a tökéletes címke felvitelhez.
- Palack szájáról – a rozsdásodás megelőzéséhez.
- Minden oldalról – a csomagolás beázásának megelőzéséhez.

A JetStream rendszer megrendelésre készülnek, már meglévő vagy új gyártósorokhoz. A rendszereket víz eltávolításra készítjük különböző méretű termékekhez.

JetStream levegőkés rendszer az autóiparban

A festő folyamat részeként néhány gépjárművet vizes homokkal szükséges lecsiszolni, melyhez mosóállomásra van szükség. Mosás után, de a következő festőfázis előtt, a karosszérián visszamaradt vízet el kell távolítani. JetStream levegőkés rendszere megszárítja a karosszéria elemek külső részét, míg a rendelésre készített szárítóegység felszárítja a padlót a víz ablaknyílásokon történő távozásával.

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő