Hyperion IonGenerátor50

Az új Meech Hyperion IonGenerátor50 tagja a Meech Sztatikus Generátorok új IonGenerátorok Termékcsaládjának, amely áll a Hyperion Generátor50 The IonCharge50-ből és a még kisebb Hyperion IonGenerátor30-ból. A Hyperion Generátor50 két verzióban lesz elérhető; az egyik az IonGenerátor50 - 75W és a másik az IonGenerátor50-150W-os verzió.


Az IonGenerátor50 - 75W sztatikus generátor széleskörű felhasználásra lett tervezve. Az eszköz fejlett magasfeszültségű technológiával; illetve szoftverrel működik, amelyről az elektrosztatikus feltöltés könnyen vezérelhető a sztatikus generátor rudak, vagy rögzítő fejek alkalmazásával.


Az IonCharge50 rendelkezik külön feszültség-és az áramerősség beállítási lehetőséggel, magában foglal egy színes érintőképernyős felületet, amely biztosítja az egyszerű állíthatóságot, és a beállítások tiszta/világos kijelzését.


A funkcionalitás, az egyszerű beállíthatóság, és a kimeneti feszültség- és áramerősség vezérlése teszi a Hyperion IonGenerátor50-et rendkívül sokoldalúvá és hatékonnyá a széleskörű felhasználásban.

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő