Hyperion 233v4 Pulzus DC Vezérlő

A Hyperion 233v4 Pulzus DC vezérlő 15 kV-os kompakt, erős vezérlő egység. A vezérlőről két darab Meech pulzus DC ionizátor üzemeltethető. További ionizátorok elosztó használatával csatlakoztathatók. A korszerű 233v4 vezérlő igen sokoldalú ipari felhasználást ajánl. Kis méretének köszönhetően üzembe helyezése könnyű, kezelése egyszerű. 233v4 a kiváló Hyperion sorozat új tagjaként követi a Hyperion sorozat felhasználási igényekhez állítható tulajdonságát.

A BarMaster programozóval teljesen kompatibilis, a kimenő feszültség, frekvencia illetve egyensúly is beállítható; a legnehezebb alkalmazásokhoz is igazítható, ideértve a tiszta szobákat is. A 233v4 vezérlő kulcs fontosságú tulajdonsága az ion figyelő technológia, amely pontosabb ionizátor ellenőrzést tesz lehetővé. Folyamatosan ellenőrzi az ionizáló kimenet hatékonyságát.

Integrált jelzőinek köszönhetően az ionizálás maximális hatékonysággal történik, hiszen a jelzők figyelmeztetik a kezelőt a tisztítás esedékessé válására illetve hiba észlelésekor. Példának okáért, a működés hatékonyságának csökkenésekor a LED lámpa villogó piros jelzéssel jelzi az ionizátor tisztításának szükségességét

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő