Hyperion 907 ionizátor tápegység

A Hyperion 907 egy igen modern AC tápegység. Meech összes AC Ionizátorával használható. 24V DC áramforrásról üzemeltethető, egészen 7kV AC feszültséget képes szolgáltatni.


Az elektronikus vezérlés Ionáramlás Figyelő rendszert tesz lehetővé. A kezelők figyelmét felhívja a tisztítás esedékessé válására. A tisztítás ugyanis elengedhetetlen a megfelelő ionizáló teljesítményhez. Az elektronikai rendszer további előnyét jelenti az teljesítmény állíthatósága, így az AC típusú ionizátorokat érzékeny felületű elektronikai alkalmazásokhoz is be tudjuk állítani.

24V Bemenő feszültség

Uneverzális áramforrásra, modern gépekre tervezett. A Hyperion 907 helyi áramforrásra, frekvenciára csatlakoztatható.

Állítható AC Kimenet

A BarMaster programozó segítségével a kimenő feszültség 4 és 7 kV között állítható. A Hyperion 907 így minden Meech ionizátorhoz univerzálisan használható.

Univerzális Meech HT Csatlakozás

Akár négy darab sztenderd Meech AC termék is csatlakoztatható egyetlen egy tápegységhez bármilyen módosítás nélkül.

Kettő Piros /Zöld Led lámpa

LED kijelzők egyérterműen mutatják a tápegység üzemállapotát. A LED lápmák színe mutatja a rendszer megfelelő működését, vagy ellenőrzésre hívja fel a figyelmet.

HT hibajelzés

Helyi illetve táv jelzés a HT kábel sérülésekor.

Szegecs tisztítás jelzése

Helyi illetve táv jelzés a rúd tisztításának esedékessé válásáról. A LED lámpa világításával jelzi a rendszer üzemképességét és megfelelő ionizáló teljesítményét. A piros LED lámpa villogásakor Meech Ionfigyelő rendszere a rúd tisztításának esedékessé válásáról küldött jelzést.

Szikra figyelés

A szikra figyelő rendszer hiba észlelésekor azonnal figyelmezteti a kezelőt, a LED lámpa gyors villanásával. A riasztás távolról is figyelhető jelző kábel segítségével.

Egyensúly állíthatóság

Érzékeny elektromos alkalmazásoknál az AC rudak offset feszültsége az integrált áramkörök meghibásodását okozhatja. Az offszet feszültség megszűntetésére képes 907-es egység illetve a semlegesítés pontos állíthatósága miatt az AC rudak immár olyan alkalmazásoknál is használhatóak lettek, ahol korábban erre nem volt lehetőség. 

Méret (SzéXMaXMé)

92mm x 110mm x 118mm

Súly

2.2kg

Szerkezet

Festett acél

Bemenő áram

200mA-850mA Terhelés függő

Bemenő feszültség

24V DC - N.B. Földelés szükséges.

Kimenő feszültség

Állítható, 4 - 7kV AC

Kimenő frekvencia

67Hz

Csatlakozás

Murr 4 ág M8, Földelt terminál

Állíthatóság

BarMaster

Kimenő jelzés 

Nyitott kollektor kimenet, Max 24V, 20mA

Helyi jelzés

Kettő Zöld/Piros LED

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő