Mérnöki irodák
Elektrosztatikus problémák megoldása már a tervező asztalon

Gép gyártók / Mérnöki irodák

Gép gyártóknak és mérnöki irodáknak szaktanácsadás még a tervezés fázisában. A gyártóiparban nagy problémát jelent a gyártás során keletkezett elektrosztatikus feltöltődés jelensége. Mindenhol, ahol tekercsek, futószalagok mozognak, a súrlódás következtében elektrosztatikus feltöltődés keletkezik, ez elkerülhetetlen. A sztatikus feltöltődés miatt porosodik a felület, az anyag továbbítás akadozik, így magas selejtszámmal szembesül a gyártó. Gépgyártó irodáknak kiegészítő segítséget nyújtunk elektrosztatikus feltöltődés témában, a gyártási folyamatok bármely területén.

Célszerű már a tervezéskor számításba venni a későbbiekben úgy is szükséges elektrosztatikus leszedőket, levegő ionizátorokat, tisztító berendezéseket, vagy éppen az elektrosztatikus feltöltődést generáló rendszert. Mennyivel egyszerűbb a gyártógép összeszerelésekor már beépíteni ezeket a termékeket, mint utólag. Az utólagos beépítéskor nagyon gyakori probléma, hogy helyszűke miatt nem lehet a legoptimálisabb megoldást kivitelezni. Számos mérnökiroda szembesül munkájának átadása után igen hamar a megrendelői reklamációval, mivel a gyártás beindítása után jelentkezik az elektrosztatikus feltöltődés, a már átadott gép nem a megfelelő minőséget szolgáltatja.

Szakembereink Meech angol anyacég mérnök gárdájának több mint 50 év tapasztalatával áll szíves rendelkezésre, hogy már a tervező asztalnál működő megoldásokkal szolgálja munkáját.

Várjuk érdeklődését, itt vagyunk, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást megtaláljuk.

Küldjön üzenetet, kérésére visszahívjuk, hogy egy személyes találkozó keretén belül a lehetőségekről, megvalósításról még a végső döntés előtt átfogó képet kaphasson!

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő