Tekercsanyag felületsemlegesítők, kontak és non kontakt ívpályatisztítók

ShearClean ™ nem érintező ionizátor ívpályatisztító rendszer

Meech ShearClean™ nyomdagép pályatisztító rendszere a legmagasabb tisztító hatékonyság elérése érdekében szabadalmaztatott aerodinamikus, valamint folyadék dinamikus technológiák eredményeit hasznosítja a tisztítandó felület érintése nélkül.

ShearClean alkalmazása igen sokrétű, mivel nem érintkezik a tisztítandó felülettel. Ez a rendszer akár éppen aktuális anyagok, vagy a jövőben használatos anyagok tisztításáról legyen is szó, minden tekintetben teljesen kompatibilis.

A legfontosabb alkalmazási területek a következők:
Speciális filmek, Címkézés, Laminálás, Nyomtatás, Étel csomagolás, Felületi bevonás, Gyógyszeripar, LCD képernyők, Szűrőanyag

TakClean™ Érintő ívpályatisztító rendszer

TakClean kontakt ívtisztító rendszerét elsősorban a címkegyártók, illetve a keskeny ívpályával dolgozó nyomdaipar számára tervezte Meech. A rendszer száraz illetve nem kötött szennyeződéseket távolít el a mozgó ívpályáról. TakClean rendszere a speciálisan kialakított TransTak elasztomer kontakt ívtisztító, valamint perforált tapadó tekercseket foglal magába, ezzel biztosítja az alapos felületi tisztítást.

CyClean™ Érintésmentes ívpálya tisztító rendszer

Meech CyClean™ rendszere az egyre szélesebb körben használt kisméretű, nagy hatékonyságú, érintésmentes ívpálya tisztító rendszerek iránt mutatott igényre válaszolva fejlesztette ki Meech.

Meech CyClean rendszerének tisztító hetékonyságát sikeresen optimalizálta, így 1 mikron nagyság alá szorította a felületi szennyeződést. CyClean rendszere három fő részből áll: egy tisztító fejből, aktív sztatikus feltöltődés kezelésből illetve egy levegőkezelő egységből (Air Handling Unit) (AHU)

VacClean™ kontakt nyomdai ívpályatisztító a Tornado új változata

Meech VacClean™ érintő ívtisztító rendszere Meech sikeres Tornado rendszerének legújabb változata. VacClean rendszerében, alkalmazási területtől függően vagy az úgynevezett Levegőkezelő / Air Handling Unit (AHU) / vagy egy vákuumos egység kerül beépítésre.