Ipari gépsorok sztatikai feltöltődésének megszűntetése

Ipari gépsorok sztatikai feltöltődésének megszűntetése

A gyártóiparban, mindenhol ahol mozgó felület található elektrosztatikus feltöltődés tapasztalható. Gyártó cégek futószalagjain, tekercsein keletkező elektrosztatikus feltöltődés különböző problémákat okoznak. Gyakori a porosodás, a tekercsek nem megfelelő működése, az anyag összetapadás, ívek helytelen rakodása.
Mérnökirodák és gép gyártók figyelmébe ajánljuk szolgáltatásunkat, mellyel már a gépsorok tervezésekor besegítünk az elektrosztatikus feltöltődés jelenségével járó kellemetlenségek megelőzésében. Szakértőink segítségével az Önök irodája nem csak félmegoldást, hanem teljes megoldást tesznek le a tervező asztalra, hiszen már a tervezéskor gondolnak arra is, amire sokan csak később eszmélnek rá. A helyi adottságokat a tervezők már a tervezés fázisában ismerik, mely óriási előnyt jelent a már meglévő, üzemben lévő gépekkel szemben. A tervezők tudják milyen méretekkel kell számolniuk, milyen kapacitással kell majd a gyártógépnek rendelkeznie, hol, melyik fázisban mi történik a gyártás során. Segítünk kihasználni ezt az előnyt, angol precizitással hátunk mögött több lehetséges megoldást is kiajánlunk már a tervező asztalnál.
Állunk szíves rendelkezésre, bízza magát magasan képzett szakembereinkre, akik az elektrosztatikus feltöltődés kezelésében már több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő