Ipari berendezések számára sztatikusság generálása

Ipari berendezések számára sztatikusság generálása

Gép gyártóknak, mérnök irodáknak szaktanácsadással állunk rendelkezésre olyan alkalmazásoknál, ahol rögzítés a cél. Az elektrosztatikus feltöltődés jelenségét hívjuk életre speciális generátorok segítségével. Az elektrosztatikus feltöltődés generálásával adott felületre könnyen lehet rögzíteni címkét, szalagot, az IML technológia pontosan ilyen elven alapul.
Amikor az ügyfél ilyen jellegű gép beüzemelésével keresi meg az Önök irodáját, már a tervezés fázisában szükséges elgondolkodni, hogy milyen technikával fogják megoldani a rögzítés problémáját. Meech angol gyártó cég 50 éves szaktudásával biztosítja az Önök sikerét, hiszen az egymásra épülő gyártási folyamatokban az elektrosztatikus feltöltődés kezelése, nem csupán annak generálására szűkül le. Az elektrosztatikus feltöltődés jelensége, szakemberek segítségével tartható csak kordában. Mivel láthatatlan jelenségről van szó, speciális berendezés segítségével vehető rá arra, hogy a mi előnyünkre viselkedjen.
Precíziós mérő műszerekkel, tesztelő berendezésekkel érkezünk személyes találkozókra, hogy valóban a legoptimálisabb megoldást találjuk meg már a tervezés fázisában. Keresse munkatársainkat, készségesen állunk szíves segítségére elérhetőségeink bármelyikén.

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő