Elektrosztatikai szempontú géptervezés

Elektrosztatikai szempontú géptervezés

Gyártógép tervező irodáknak már a géptervezés fázisában segítünk megoldani azt a problémát, amely majd csak a már beindított gyártósor működése közben fog lopakodva jelentkezni. Az elektrosztatikus feltöltődés láthatatlan jelenségével sajnos még mindig csak kevesen vannak tisztában, pedig tekercs gépeknél, konfekcionálóknál, palackozó gépeknél, fólia készítő gépeknél, minden gyártó gépnél, ahol mozgó alkatrész van, előbb-utóbb elektrosztatikus feltöltődés jelenik meg, amely porosodást, anyagtapadást, csúszást okoz.
Érdemes már a tervezés fázisában számolni ezzel a jelenséggel, hiszen a fizika törvényeit úgysem tudjuk kikerülni, mely jelenség komoly selejtszámot, számokban mérhető veszteséget jelent majd az Önök ügyfeleinél. Fontos figyelembe venni a gyártósor méreteit, kapacitását, célszerű belekalkulálni az elektrosztatikus feltöltődést kezelő eszközöket a gyártógép tervezésbe, mivel utólag nehézkes lehet a felszerelés helyszűke miatt.
Mérnök csapatunk 50 éves tapasztalatával segíti a gépgyártás sikerét, hogy a feltöltődés ne okozzon fennakadást, az Önök ügyfele teljes mértékben elégedett legyen az átadott gépsorral. Keressen minket szaktanácsadás ügyben, szerte ágazó ipari tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő